Μήνυμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού Nokia Workers From Home προς όλους τους συναδέλφους

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Καλή χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους.

Ο  Διαδικτυακός Ραδιοφωνικός Σταθμός των εργαζόμενων στη ΝΟΚΙΑ Nokia Workers From Home μετράει πλέον 3 μήνες λειτουργίας με όπως φαίνεται επιτυχία και ανταπόκριση στο κοινό εντός και εκτός της εταιρείας. Εκατοντάδες ώρες εκπομπών έχουν βγει στον αέρα, συνεντεύξεις Μουσικών και ανθρώπων της Τέχνης και του Πολιτισμού έχουν φιλοξενηθεί, ζωντανές συνδέσεις με ακροατές, αμέτρητα μηνύματα στο chat του σταθμού, Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και πολλά-πολλά ακόμα έχουν συμβεί αυτούς τους λίγους μήνες. Η ιδέα μιας παρέας φίλων μέσα στην πρώτη καραντίνα μετεξελίχθηκε σε κανονικό Ραδιοφωνικό Σταθμό με ακροαματικότητα και απήχηση. Ο Σταθμός μας φιλοδοξεί να σας κρατήσει συντροφιά σε αυτήν την δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού και της απομόνωσης, με πολλές και διαφορετικές μουσικές, θεματικές εκπομπές, αφιερώματα, εκπομπές λόγου κ.α., προσπαθώντας να διατηρήσουμε την επικοινωνία, τις καλές σχέσεις και την αλληλεγγύη μεταξύ των συναδέλφων.

  • Με αυτό το μήνυμα θα θέλαμε να προσκαλέσουμε και άλλους συναδέλφους να μπουν στην παρέα μας, υπάρχουν ακόμα κάποιες ανοιχτές ώρες για καινούργιες εκπομπές με οποιοδήποτε περιεχόμενο και μουσικές. O καθένας μπορεί από το σπίτι του, μόνος του ή με παρέα, απλά χρησιμοποιώντας προγράμματα όπως το Mixxx ή το RadioBoss. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση ίντερνετ, ένας υπολογιστής και ένα σετ μικροφώνου-ακουστικών όπως αυτά που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα στην δουλειά.
  • Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι απογευματινές-βραδινές εκπομπές θα αναμεταδίδονται σε επανάληψη κάθε μέρα το πρωί(ή μεσημέρι) σε εργάσιμες ώρες, για όποιον θέλει να τις (ξαν)ακούσει.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του Σταθμού και τις επαναλήψεις από το νέο μας σάιτ https://nwfh.nokialabourunion.gr/ όπου εκτός από τον player και το πρόγραμμα,  θα βρείτε μια μικρή περιγραφή για κάθε εκπομπή και το live chat. Επίσης μας βρίσκετε ακόμα στη σελίδα μας στο FB, https://www.facebook.com/Nokia-Workers-From-Home-101529214867180, με τα events κάθε εκπομπής για να μην ξεχνιόμαστε.

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και θα τα πούμε στον αέρα…

Συντονιστείτε !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Facebook
Follow by Email