Η 2η σεζόν ξεκίνησε!

Ο νέος Ιντερνετικός Ραδιοφωνικός σταθμός των εργαζόμενων στη ΝΟΚΙΑ Nokia Workers From Home είναι γεγονός, ήδη από χτες το βράδυ με 2 εκπομπές ξεκινήσαμε τη δεύτερη σεζόν. Αρκετοί νέοι συνάδελφοι προστέθηκαν στην παρέα με καινούργιες εκπομπές, αναβαθμίσαμε το σάιτ του σταθμού μας και εμπλουτίσαμε το πρόγραμμά μας καλλιτεχνικά και ουσιαστικά. Ως γνήσιο τέκνο της καραντίνας ο ραδιοφωνικός σταθμός είναι έτοιμος να μας κρατήσει συντροφιά τις δύσκολες μέρες που έρχονται. Μετράμε ήδη 9 προγραμματισμένες εβδομαδιαίες εκπομπές, που καλύπτουν ένα τεράστιο μουσικό φάσμα και αναμένεται να προστεθούν κι άλλες, μόνιμες και έκτακτες. Από συναδέλφους, για συναδέλφους και όχι μόνο, χωρίς χορηγούς και διαμεσολαβητές, με μεράκι και καλή διάθεση, ακούμε μουσική, διασκεδάζουμε, επικοινωνούμε, σχολιάζουμε, παρεϊζουμε και κυρίως δεν μιζεριάζουμε.

Μας ακούτε από το νέο μας σάιτ λοιπόν https://nwfh.nokialabourunion.gr/ όπου εκτός από τον  player, θα βρείτε το ανανεωμένο καθημερινό μας πρόγραμμα, μια μικρή περιγραφή για κάθε εκπομπή και το καινούργιο live chat όπου θα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τον παραγωγό και τους υπόλοιπους ακροατές για παραγγελιές, επιθυμίες σχόλια, γνώμες, καλησπέρες, καληνύχτες κλπα.

Επίσης μας βρίσκετε ακόμα στη σελίδα μας στο FB, https://www.facebook.com/Nokia-Workers-From-Home-101529214867180, με τα events κάθε εκπομπής για να μην ξεχνιόμαστε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σωματείο για την υποστήριξη και to hosting.

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και θα τα πούμε στον αέρα …

Συντονιστείτε !

Facebook
Facebook
Follow by Email